* فروشگاه اینترنتی آریوا ویپ ، تخصصی ترین مرجع فروش​​​​​​​

۰
۰
سبد خرید

​دستگاه ویپ و تجهیزات ویپینگ

​ در ایران با درگاه امن بانکی *

کویل چیست ؟ عملکرد آن چگونه است؟ 5 دلیل اصلی از مهمترین دلایل سوختن کویل، 9 راه برای تشخیص کویل سوخته، راهکارهای برای جلوگیری از سوختن کویل

کویل، کارتریج، ویپ، پاد

کویل سالم مهمترین و اصلی ترین نیاز دستگاه های ویپ و پاد برای داشتن یک ویپینگ خوب به حساب می آید.

در ابتدا باید بدانیم کویل ویپ و پاد چیست و عملکرد آن به چه شکل می باشد

کویل در ویپ و پاد یکی از قطعات مهم بحساب می آید که مهم ترین قطعه در تولید بخار و نوع طعم آن دارد.

 کویل ها یک توری کوچک هستند که داخل خود مقداری سیم پیچ داده شده و کوتون یا همان پنبه نسوز را جای داده است. پنبه کوتون، آیجویس را جذب خود کرده  و با گرم شدن سیم پیچ، آیجویس به بخار تبدیل می‌شود و عمل ویپینگ انجام می پذیرد.

کویل چیست؟ از چه اجزایی تشکیل شئه است؟

چنانچه عملکرد این قطعه با اختلال مواجه شود، دچار سوختگی خواهد،  یعنی اگر به هر دلیلی کوتون داخل کویل و یا سیم پیچ های موجود دچار آسیب شوند، آن کویل، یک کویل سوخته بحساب می آید.

کویل سوخته، نشانه هایی مثل سوزش در گلوی ویپر و طعم بد آیجویس را بهمراه دارد، در نتیجه، یک تجربه ی بد از ویپینگ را برای شما به ارمغان می آورد.

 

ما در این مقاله در سایت آریواویپ به چند مورد از علائمی که نشانه ی سوختن کویل ویپ و پاد می باشد و مهمترین دلایل سوختن کویل اشاره خواهیم کرد، پس تا آخر مقاله همراه ما باشید:

 

مهمترین دلایل سوختن کویل دستگاه های ویپ و پاد

سوختن کویل ویپ دلایل متفاوتی دارد، برخی از این عوامل عبارتند از:

  1. خالی شدن تانک: اگر تانک دستگاه شما خالی شده باشد یا آیجویس موجود در آن به حد کافی نباشد، پنبه کوتون خشک می شود و با فشار دادن دکمه فایر دستگاه، و یا کام گرفتن ویپر در دستگاه های اتوماتیک، کویل دستگاه می‌سوزد.

در نظر داشته باشید برای جلوگیری از این مشکل، باید همیشه تانک ویپ و یا پاد خود را با آیجویس پر نگه دارید و قبل از استفاده، اطمینان داشته باشید که پنبه کوتون به خوبی جذب جویس شده است.

 

  1. اشتباه رایج در هنگام استفاده از کویل نو و جدید: برای شروع استفاده از یک کارتریج و یا کویل جدید برای اولین بار، پس از پر کردن مخزن، بین 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا پنبه کوتون بطور کامل به مایع آیجویس آغشته شود سپس از آن استفاده نمایید.

در نظر داشته باشید اولین باری که از کویل استفاده میکنید، پنبه کتون بدلیل نو بودن، دیر تر به آیجویس آغشته می شود. پس باید زمان کافی برای خیس خوردن کامل را به پنبه کتون بدهید تا از سوختن آن جلوگیری نمایید.

راه اندازی کویل جدید، ویپ، پاد

 

  1. ولتاژ بالا: اگر تنظیمات ولتاژ دستگاه شما بالاتر از حد تحمل کویل باشد، ممکن است باعث سوختن آن شود.

روی تمامی کویل ها میزان تحمل و بازه ی ولتاژ مناسب آن کویل نوشته شده است که ویپر باید ولتاژ دستگاه خود را به میزان بازه ی تعیین شده تنظیم نماید و عدم دقت به این موضوع باعث سوختن کویل در ویپ ها و پادها می شود.

ولتاژ کویل، تنظیم وات دستگاه ویپ، پاد

 

  1. جذب نامناسب جویس: گاهی اوقات ممکن است پنبه کوتون، آیجویس را به اندازه ی کافی جذب نکند. اغلب علت این مشکل به نحوه‌ی قرار گرفتن پنبه در کویل، نوع پنبه، نوع جویس یا فرکانس ویپینگ بستگی دارد. اگر حجم پنبه کوتون خیلی زیاد یا خیلی کم باشد، ممکن است جذب جویس را دچار اختلال کند. یا ممکن است حالت ویپ یا پاد به گونه ای باشد که جذب آیجویس را در کویل را دچار اختلال کند.

به عنوان مثال فرض کنید مخزن کارتریج شما از نصف کمتر باشد و شما به حالت دراز کشیده روی تخت در حال ویپینگ باشید. در این وضعیت شما ویپ را به حالت وارونه گرفته اید و تمام مایع آیجوس به قسمت بالای کارتریج منتقل شده و با پنبه ی کوتون در تماس نیست، در نتیجه با کام گرفتن شما، پنبه ی کتون خشک تر و خشک تر شده و در نهایت باعث سوختن آن می شود.

استفاده صحیح از ویپ، پاد، کویل، کارتریج

 

  1. طول عمر کویل: تمامی کویل ها یک طول عمر محدود دارند که به نحوه‌ی استفاده، نوع جویس و تعداد پاف بستگی دارد. به‌طور متوسط، یک کویل می‌تواند بین یک تا هشت هفته استفاده شود. اما اگر از جویس‌های شیرین، تیره یا با نسبت VG زیاد استفاده کنید، ممکن است طول عمر کویل را کاهش دهید.

 

 

علایم کویل سوخته چیست و چطور بفهمیم که کویل دستگاه ویپ و یا پاد ما سوخته است؟

کویل ویپ یا پاد با تبدیل آیجویس به بخار، فرایند ویپینگ را برای ویپر ایجاد می کند.

اما اگر کویل ویپ یا پاد شما سوخته باشد، نه تنها طعم وبوی آیجویس تغییر می‌کند، بلکه ممکن است به سلامت بدن ویپر هم آسیب وارد کند.

کویل سوخته، کارتریج سوخته، ویپ، پاد

 نشانه های سوختن کویل ویپ ها و پادها شامل موارد زیر هستند:

 

  1. طعم سوخته آیجویس

شایع‌ترین نشانه سوختن کویل ویپ طعم سوخته خواهد بود. اگر هنگام ویپینگ احساس کنید که جویس شما طعم سوختگی، تلخ دارد، به احتمال زیاد کویل شما سوخته است. طعم سوخته معمولا به دلیل این است که پنبه کوتون داخل کویل با جویس اشباع نشده و در نتیجه با حرارت المنت فلزی، مشتعل می‌شود.

 

  1. بوی غیر عادی در اثر سوختن کویل

علاوه‌بر طعم سوخته، بوی سوختگی هم می‌تواند نشان دهنده سوختن کویل ویپ و پاد شما باشد. اگر هنگام وارد شدن به اتاق یا هر جای دیگر که ویپینگ در آنجا انجام شده است، بوی سوختگی حس می‌کنید کویل دستگاه سوخته است. عطر سوختگی معمولا به دلیل تغییر رنگ یا تغییر شکل پنبه‌ی کوتون در کویل ایجاد می شود.

 

  1. کم شدن طعم آیجویس در هنگام ویپینگ

یکی دیگر از نشانه های سوختن کویل ویپ و پاد  کم شدن یا از بین رفتن طعم آیجویس و تغییر در مزه ی آن می باشد. چنانچه در هنگام ویپینگ احساس کنید که طعم آیجویس شما کمترشده و یا با دفعات قبلی متفاوت می باشد، کویل ویپ و یا پاد شما دچار سوختگی شده است.

 این مشکل معمولا به دلیل اینکه پنبه کوتون داخل کویل با زمان و استفاده، قدرت جذب جویس را از دست می‌دهد، به‌وجود خواهد آمد. برای حل این مشکل، باید کویل دستگاه خود را تعویض کرده و از کویل جدید استفاده نمایید.

 

  1. تغییر رنگ آیجویس از نشانه های سوختن کویل ویپ و پاد می باشد

اگر مشاهده کردید که رنگ آیجویس موجود در تانک دستگاه تغییر کرده و یا تیره ‌تر شده است، بدانید که کویل ویپ یا پاد شما سوخته است. این تغییر رنگ معمولا به دلیل این است که پنبه کوتون داخل کویل با حرارت المنت فلزی، دچار سوختگی و زردی شده است و در نتیجه رنگ آیجویس موجود در مخزن کارتریج را تغییر می‌دهد.

بالا بردن عمر کویل، کارتریج، ویپ، پاد

       

  1. کم شدن دود ویپینگ نشانه سوختن کویل ویپ یا پاد

اگر در زمان ویپینگ متوجه شدید دود تولید شده توسط ویپ یا پاد شما کمتر شده است بدانید کویل دستگاه شما سوخته است. این کم شدن دود معمولا به دلیل از دست دادن قدرت جذب آیجویس به وسیله‌ی پنبه‌ی کوتون داخل کویل می باشد که در نتیجه بخار تولید شده در هنگام ویپینگ کاهش می‌یابد.

ویپینگ درست و لذت بخش

 

  1. صدای خش خش

اگر هنگام ویپینگ صدای خش خش یا صدایی شبیه به صدای ترکیدن اسفند در هنگام داغ شدن شنیدید، ایراد در کویل دستگاه شما می باشد. این صدای خش خش و غیر عادی معمولا به دلیل اشباع نشدن پنبه کوتون داخل کویل با آیجویس بوده که در نتیجه حباب‌های هوا در آن تشکیل مى‌شوند. این حباب‌ها با حرارت المنت فلزى، منفجر شده و صدای خش خش و یا تقه هایی را ایجاد مى‌کند که نشان دهنده ی سوختن کویل ویپ یا پاد شما می باشد.

صدای غیر عادی کویل و کارتریج، ویپ، پاد

 

  1. افزایش مصرف آیجویس از نشانه های سوختن کویل ویپ

افزایش مصرف آیجویس معمولا به این دلیل است که پنبه‌ی نسوز درون کویل در زمان استفاده، جذب قدرت جویس را از دست داده و در نتیجه برای تولید بخار مناسب، جویس بیشتری را مصرف می‌کند. پس اگر دیدید که مصرف آیجویستان بالا رفته بدانید کویل ویپ یا پاد شما سوخته است.

 

  1. لکه‌های قهوه‌ای روی پنبه ی کوتون داخل کویل یا دیواره ی مخزن کارتریج

لکه‌های قهوه‌ای معمولا به دلیل این است که پنبه‌ی کوتون داخل کویل با حرارت المنت فلزى، سوخته و زرد رنگ شده است و در نتیجه رسوبات قهوه‌ای روى پنبه‌ی کوتون یا دیواره‌ی تانک دیده خواهد شد. با تمیز کردن کویل ویپ یا پاد می‌توانید این مشکل را برطرف کنید. در نظر داشته باشید در این مواقع باید کویل دستگاه خود را عوض کنید.

نشانه های کویل و کارتریج سوخته، ویپ، پاد

 

  1. کار نکردن دستگاه ویپ و پاد

گاهی اوغات ممکن است در هنگام ویپینگ به یکباره دستگاه از کار بیفتد و دیگر کام ندهد. اما دستگاه ویپ و پاد شما ظاهرا بدون مشکل باشد. مثلا صفحه ی نمایشگر یا چراغ های دستگاه مثل همیشه کار کند اما با کام گرفتن شما هیچ بخاری ایجاد نشود.

در این مواقع کویل دستگاه شما بطور کامل سوخته است و برای بکار افتادن دستگاه باید از کویل و یا کارتریج جدید استفاده نمایید.

 

راه های جلوگیری از سوختن کویل ویپ و پاد

 

در این بخش به شما چند راه ساده و مؤثر را برای جلوگیری از سوختن کویل ویپ و پاد را معرفی می‌کنیم:

پرایم کردن کویل، کارتریج پاد

 

 پرایم کردن پنبه‌ی نسوز

پرایم کردن پنبه‌ی کوتون یکی از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از سوختن کویل ویپ و پاد است. پرایم کردن به معنای آغشته کردن پنبه‌ با آیجویس است. این کار باعث می‌شود که پنبه به اندازه ی کافی با آیجویس اشباع شده و در نتیجه با حرارت المنت فلزى داخل کویل، نمی‌سوزد.

برای انجام این کار، باید قبل از استفاده از دستگاه جدید یا تعویض کویل، چند قطره جویس را روى پنبه ریخته و منتظر بمانید تا جذب شود. سپس دستگاه را روشن کرده و چند بار بدون فشار دادن دکمه فایر، دمى‌کشى کنید. این کار باعث می‌شود که هوا به پنبه کوتون برسد و آیجویس را به‌طور یکنواخت در آن پخش کند.

پرایم کردن کویل، کارتریج، ویپ

 

 تعویض منظم کویل ویپ

هر چقدرهم کویل خود را پرایم کرده باشید و از آن مراقبت کنید، با گذشت زمان و استفاده، عملکرد آن کاهش خواهد یافت. به همین علت برای حفظ سلامت خود و تجربه بهتر ویپینگ، باید کویل را در بازه‌ی زمانى مناسب تعویض کنید. معمولا مدت زمان تعویض کویل ویپ و پاد به نوع و مدل دستگاه، نوع و طعم جویس، فرکانس و شدت و نحوه ی استفاده بستگی دارد.

تعویض کویل، کارتریج ویپ، پاد

 

   تغییر نوع جویس

بعضى از جویس‌ها به دلیل دارا بودن عصاره‌های قندى، نیکوتین زیاد، رنگ‌دهى یا طعم‌دهى شدید، باعث مى‌شود که کویل دستگاه شما سریعتر بسوزد. برای حفظ سلامت خود و تجربه بهتر ویپینگ، باید جویس‌هاى با کیفیت و معتبر را انتخاب کنید و از مصرف جویس‌های فیک و تقلبی با ویژگی‌هایی که گفته شده خوددارى نمایید.

جویس، سالت، ویپ، پاد

 

 تنظیم حرارت و وات دستگاه

بعضى از دستگاه‌هاى ویپ امکان تنظیم حرارت و وات را به شما مى‌دهند که می‌توانید تجربه ویپینگ خود را با سلیقه‌ی خود تطبیق کنید. اما اگر حرارت و وات را بیش‌ازحد زیاد کنید، ممکن است کویل شما بسوزد.

حرارت کویل، ویپ، پاد

 

جمع بندی: اکنون که یه اطلاعات نسبتن کاملی در خصوص کویل ها کسب کردید خیلی راحت میتونید عمر کویل خود را افزایش دهید و همچنین براحتی می تونید سوختن کویل دستگاهتان را متوجه شوید.

در نظر داشته باشید استفاده از ویپ ها و پادها با کویل سوخته میتواند سلامت بدنی شما را به خطر بیندازد، پس به محض اینکه متوجه سوختن کویل دستگاهتان شدید، بدون فوت وقت آن را تعویض نمایید و از استفاده ی ویپ و پاد با این حالت جدن خودداری نمایید.

همکاران ما در سایت آریواویپ تمام تلاش خود را برای ایجاد یک ویپینگ  جذاب و دلچسب برای شما عزیزان کرده و سعی داریم هر آنچه که در دنیای ویپینگ لازم است که شما بدانید را در اختیارتان قرار دهیم.

شما عزیزان میتوانید سایر مقالات سایت آریواویپ را از قسمت مقالات در منوی سایت آریوا ویپ مطالعه نموده و به دانش خود در صنعت ویپینگ بی افزایید.

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید